Ți-a întârziat zborul din nou?

Cunoașteți această situație? Ajungeți punctual la aeroport, bagajul Dvs. este deja trecut de check-in, controalele de securitate au fost deja efectuate... și atunci se aude anunțul că zborul Dvs. iarăși are întârziere, sau este chiar anulat.

La o întârziere de peste 3 ore vei fi despăgubit!

Sunteți îndreptățit la o despăgubire pentru întârzierea zborului. Conform unei reglementări UE din anul 2004, în Europa orice pasager are dreptul la o despăgubire financiară în cazul oricărei întârziere de peste 3 ore.

Asigură-ți o despă­gu­bire de până la 600 Euro*!

Despăgubirea pentru care sunteți întreptățit crește pe măsura distanței la care ați zburat, până la o despăgubire de 600,00 €.

Până la 3 ani retroactiv!

De altfel, UnionRight poate solicita compensație pentru dvs. până la o perioadă de 3 ani retroactiv. Deci, verificați biletele pentru zborurile dvs. întârziate astăzi și trimiteți-ne detaliile dvs. - vom avea grijă de restul.

UnionRight - Parte­nerul tău în ceea ce privește drep­turile pasa­gerilor aerieni

Cu UnionRight rambursarea cererii dvs. de compensație este simplă. Dați-ne doar detaliile zborului, semnați oferta noastră și noi vom avea grijă ca dvs. să primiți banii înapoi. Simplu, rapid și fiabil.

Asigură-ți acum compensația!

Cu ajutorul calculatorului nostru online îți poți calcula în numai câțiva pași valoarea compensației - și dacă vrei, poți să transmiți datele tale către UnionRight.

Despăgubire în cazul întârzierii zborului

Despăgubire conform reglementării Europene privind drepturile pasagerilor aerieni

Începând din 2004, există un regulament pentru întreaga Europă, conform căruia pasagerii aerieni sunt îndreptățiți la o compensație financiară, dacă un zbor întârzie peste limitele acceptabile.

Dacă ajungeți cu peste trei ore de întârziere la destinația Dvs., sunteți automat îndreptățit la despăgubirea stabilită de către Uniunea Europeană.

Depunerea cererii este parțial complicată pentru persoane private, de aceea este recomandabil să se recurgă la un partener de încredere – cu UnionRight ajungeți în posesia banilor Dvs. în mod rapid și lipsit de complicații.

Compensarea pasagerilor
cu UnionRight
Serviciul nostru explicat rapid

Când sunt îndreptățit pentru despăgubire?

În principiu, toate întârzierile de zbor de mai mult de trei ore sunt eligibile pentru compensație dacă aeroportul de plecare se află în interiorul Uniunii Europene sau dacă sediul companiei aeriene are sediul în UE.

Întârzierea zborului > 3h

Sunteți îndreptățit la despăgubire, dacă zborul Dvs. ajunge cu mai mult de trei ore întârziere la aeroportul de destinație.

Anularea zborului

Sunteți îndreptățit la despăgubire, dacă la zborul Dvs. este anulat și compania aeriană nu v-a anunțat cu cel puțin 14 zile înainte.

Suprarezervarea zborului

Sunteți îndreptățit la compensarea prețului zborului, dacă nu Vă puteți îmbarca pe zborul Dvs. rezervat din cauza unei suprarezervări.

Pierderea prin întârziere a zborului de legătură

Sunteți îndreptățit la despăgubire, dacă nu puteți ajunge la un zbor de legătură la care aveți rezervare, și din acest motiv, ajungeți la aeroportul de destinație cu peste 3 ore întârziere.

La ce sumă se ridică despăgubirea?

Suma compensației este reglementată într-un mod clar ca ziua de către regulamentul obligatoriu UE:

până la 1.500 km

250,00 € *

între 1.500 km - 3.500 km

400,00 € *

de la 3.500 km

600,00 € *

* minus comisionul fix perceput de noi

Până la 3 ani retroactiv!

Faptul cel mai puțin cunoscut: UnionRight poate revendica pentru tine despăgubirea datorată pasagerilor aerieni până la 3 ani retroactiv – comunică-ne pur și simplu datele tale și ne ocupăm noi de restul.

Cum ajung în posesia despăgubirii mele?

1

Transmiteți-ne pur și simplu datele Dvs. de zbor

2

Noi preluăm cazul Dvs. și ne ocupăm de acesta spre cel mai bun rezultat cu putință

3

Dacă demersul are succes, vă puteți aștepta la o compensație de până la 600.00 € (minus comisionul nostru)

4

În cazul în care nu avem succes, Dvs. nu Vă revin niciun fel de costuri.

Cât de mare este compensația mea?

Date & fapte privitoare la întârzierile de zboruri

aprox. 6.600 zboruri

au avut o întârziere de peste trei ore în 2017

410 milioane €

în despăgubiri rămân nere­vendicate în fiecare an

circa 85 %

dintre pasagerii din cauză nu își cunosc cu exactitate drepturile

doar aprox. 5 %

dintre pasagerii din cauză își percep compensația